Bölüm tanışma toplantısı gerçekleştirildi

Havacılık yönetimi bölümü tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Dr. Öğretim Üyesi Alper DALKIRAN moderatörlüğünde, bölümümüze yeni atanan bölüm başkanımız Doç. Dr. İnan ERYILMAZ bölüm öğrencilerimize tanıtıldı. Öğrencilerimizin beklentileri, sorunları, uzaktan eğitim süreci ve pandemi sürecinin havacılık sektörü üzerine etkileri tartışıldı. Dr. Öğretim Üyesi İnci POLAT SESLİOKUYUCU ve Dr. Öğretim Üyesi Osman Seracettin SESLİOKUYUCU uzaktan eğitim sürecinde ders takibi ve havacılık sektöründe yabancı dil bilgisinin önemi üzerine öğrencileri bilgilendirdi.

Toplantıda aday olan 3 öğrencimiz arasında online oy verme imkanı ile bölüm öğrenci temsilcimiz seçildi. Bölüm öğrenci temsilcimiz Çiğdem KARABOĞA'yı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz.

Yayın Tarihi: 01/04/2021