Havacılık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri TÜBİTAK 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Bursu Almaya Hak Kazandı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. İnci Polat Sesliokuyucu ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Seraceddin Sesliokuyucu, TÜBİTAK 2219 Yurtdışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında 12 ay süre ile burs almaya hak kazandı.

Doç. Dr. İnci Polat Sesliokuyucu, "Sürdürülebilir Hizmet Ekosisteminde Dönüştürücü Değer ve Tasarım Odaklı Yaklaşım" başlığıyla Embry-Riddle Aeronautical University (ABD)'de yürütecek. Dr. Öğr. Üyesi Osman Seraceddin Sesliokuyucu ise yürütecek olduğu ”Turizm Değer Zincirlerinde Yükselme Süreçlerinde Oyunlaştırmanın Etkisi" başlıklı araştırmasını University of South Florida (ABD)’da  yürütecek.

Yayın Tarihi: 22/03/2023