2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlar Arası Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi

Kurumlararası Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenci Listesi İçin Tıklayınız.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının “2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvim Duyurusu”

Kesin Kayıt Tarihleri: 08-09 Eylül 2022

Kayıt Yeri: https://sis.sdu.edu.tr/oibs/hoa_app adresinden online yapılacaktır.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1. 2 adet vesikalık fotoğraf
2. T.C kimlik numarasını gösterir resmi onaylı belge
3. Yatay Geçişine Engel olmadığına dair belge (İlgili Üniversitenin Öğrenci İşleri Biriminden Talep Edebilirsiniz.)

Başvuru evraklarına ilave olarak,

* Adli Sicil Kaydı (E-Devlette Çıktısı Kabul Edilecektir.)
* Havacılık Yönetimi (Lisans), mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler: Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü devlet hastanelerinden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).'' yerleşen öğrencilerimizin heyet raporu alması gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 07/09/2022