DGS (Dikey Geçiş Sınavı) Sonucu Yüksekokulumuza Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Yüksekokulumuzu kazanan adaylar yüz yüze kayıt işlemleri 14-20 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

2023-2024 Akademik yılında DGS ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için hazırlanan Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının duyurusuna erişmek için tıklayınız.

Muafiyet Talebinde Bulunacak Öğrenciler için duyuruya tıklayınız.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
- Önlisans Diploması veya Mezuniyet Belgesi

- Önlisans Transkripti ve Ders içerikleri (Onaylı)

- Adli Sicil Kaydı

- Heyet Raporu (Tam Teşeküllü Hastaneden Alınmış olmadılıdır. Özel Hastane Kabul edilmemektedir.)

''Havacılık Yönetimi (Lisans), mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler: Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir devlet hastanelerinden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).'' açıklaması uyarınca öğrencilerimizin heyet raporu alması gerekmektedir.

Not : DGS ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları birim öğrenci işleri tarafından sınıf intibakı ve ders muafiyet işlemleri sonrasında yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 12/09/2023