DGS Sonucu Yüksekokulumuza Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kayıt İşlemleri

Yüksekokulumuzu kazanan adaylar yüz yüze kayıt işlemleri 09 - 14 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Akademik yılında DGS ile kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için hazırlanan duyuruya erişmek için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının duyurusu için tıklayınız.

Muafiyet Talebinde Bulunacak Öğrenciler için duyuruya tıklayınız.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER
• Mezuniyet Belgesi
• Önlisans Transkripti ve Ders içerikleri
• 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
• Adli Sicil Kaydı
• ''Havacılık Yönetimi (Lisans), mesleğini icra edebilmek için aranan nitelikler: Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir devlet hastanelerinden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu almak (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).'' açıklaması uyarınca öğrencilerimizin heyet raporu alması gerekmektedir.

Not : DGS ile yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders kayıtları birim öğrenci işleri tarafından sınıf intibakı ve ders muafiyet işlemleri sonrasında yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 09/09/2022