Öğrencilerimize Duyuru

1- YÖK Başkanlığımızın açıklaması doğrultusunda 3 Nisan 2023 tarihi itibariyle halihazırda uygulamakta olduğumuz uzaktan öğretim ile birlikte isteyen öğrencilerimize devam şartı aranmaksızın sınıflarımızda yüz yüze eğitim imkanı verilebilecektir.

2- Hibrit eğitime hazırlıkların tamamlanabilmesi için 3-7 Nisan 2023 tarihleri arasındaki 1 haftaya mahsus olmak üzere derslerimiz (yüz yüze eğitimine devam öğrencilerimiz hariç) uzaktan öğretim yöntemi ile yapılmaya devam edecektir.

3- 2022-2023 Bahar dönemi ara (vize) sınavlarımız uzaktan öğretim yöntemleri ile 10-19 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrimiçi olarak yapılacaktır.

4- Sınav haftalarında derslerimiz çevrimdışı (asenkron) öğretim elemanlarımızca yapılmaya devam edecektir.

5- Ara sınavların bitimini takiben 24 Nisan 2023 tarihinden itibaren isteyen öğrencilerimiz birimler tarafından ilan edilen dersler için belirlenen sınıflarda yüz yüze eğitime katılabileceklerdir.

İlgili Duyuru Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Yayın Tarihi: 05/04/2023