SİVİL HAVACILIK GİRİŞİMCİLİK GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesinde bulunan Sivil Havacılık Yüksekokulu konferans salonunda girişimcilik günleri düzenlendi. Etkinlik kapsamında KOSGEB Isparta İl Müdürü Yurdun Yıldırım ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansından Isparta Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Öznur Parmaksız, Sosyal Sektörler Birim BaşkanıDr. Emir Olcay Sayın, Uzman Abdullah Madenci ve genç girişimci Süleyman Erdoğrul konuşmacı olarak katıldı.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve KOSGEB hakkında bilgilendirme yapılarak öğrencilere girişimcilik destekleri ve iş kurma süreçlerinde sağlanan destekler anlatıldı. Etkinlik sonunda iş fikri olan öğrencilerle görüşen KOSGEB ve BAKA yetkilileri iş kurma süreçlerine dair yol göstererek öğrencilerin kendi işlerini kurmaları yolunda ilk adımları atmış oldular.

Yayın Tarihi: 11/12/2023