2021-2022 Güz Dönemi Güncel Ders Programı

Havacılık Yönetimi Bölümü 2021-2022 1. ve 2.Sınıf Güz Dönem Ders Programı Yayınlandı.

Ders Programının uygulanmasında;

1. Kariyer Planlama ve Çalışma Hayatına Giriş, Temel Bilgi Teknolojileri, üniversite/fakülte ortak seçimlik dersleri ile 2547 sayılı kanunun 5. maddesinin I fıkrasında sayılan Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, Yabancı Dil derslerinin uzaktan öğretim yoluyla uygulanacaktır. Diğer dersler yüz yüze uygulanacaktır.

2. Süreç içerisinde salgının seyrine göre teorik dersler öncelikli olmak üzere dersler sınıf ortamından yüz yüze canlı yayın destekli (hibrit) uygulanabilecektir.

3. Akademik ve idari personelimizin tamamı çift doz Covid-19 aşısı yaptırmıştır. Yüz yüze derslerimizin devamlılığı için aynı hassasiyeti sizlerden beklemekteyiz.

4. Senato kararımıza göre Üniversitemiz tüm tesis ve binalarına HES kodu ile entegre edilmiş personel ve öğrenci kimlik kartları veya SDÜ Mobil QR uygulaması ile giriş sağlanacaktır.

Ders programı için tıklayınız.

Yayın Tarihi: 16/09/2021