Excel ve Word ile İş Dünyasına Doğru

Gelişen iletişim imkanları ile iş dünyasının ihtiyaçları ve beklentileri değişmektektedir. Bu beklentiler işletmeleri daha yetenekli, analitik düşünebilen ve  veri analizi yapabilen çalışanları seçmeye yönlendirmektedir.

SDÜ Havacılık Yönetimi Bölümü olarak imkanlar dahilinde istekli öğrencilerden oluşan gruplara Dr. Öğretim Üyesi Alper DALKIRAN koordinatörlüğünde haftasonları Keçiborlu SHYO'da ileri seviye Word ve Excel kursları verilmeye başlanmıştır. Word uygulaması çerçevesinde düzenleme, iletişim, etkili kullanım temelinde yürütülen kurslarda ayrıca Excel uygulaması ile analitik tablo tasarımı, görsel ve sayısal raporlama ve veri analizi gibi becerileri geliştirerek işletmelerin kayıtları üzerinden stratejik kararlar alınmasına destek verebilecek yetenekli öğrenciler yetiştirilmesi amaçlanmaktadır.

İleri dönemlerde farklı gruplar ile bu çalışmaların yapılması konusunda planlar yapılmaktadır.

Yayın Tarihi: 27/03/2022