Havacılık Yönetimi Bölümü Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

2019-2020 eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayan bölümümüzün;

• Ders gerekleri ve içeriklerini sektör beklentiler ile uyumlu hale getirmek,
  • Sektörde oluşacak niş alanlarının tespit etmek ve mevcut müfredatı bu yönde zenginleştirmek,
  • Altıncı dönem sonrası uygulamaya eğitimlere uzman desteği alabilmek,
  • 8. Dönem içerisinde öğrencilerimizin staj imkanlarını artırabilmek,
  • Öğrencilerimizin ve sektör çalışanlarının lisansüstü eğitim talepleri kapsamında havacılık sektörünün her bir bileşeninin beklentilerini öğrenebilmek amacıyla “Süleyman Demirel Üniversitesi Danışma Kurulları Kuruluş̧ ve İsleyiş̧ Esaslarına İlı̇şkı̇n Yönerge” çerçevesinde “Havacılık Yönetimi Bölümü Danışma Kurulu” oluşturulmuştur.

Uzaktan erişim gerçekleşen ilk toplantımıza, Havacılık sektörünün önde gelen danışma kurulu üyeleri, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Ahmet SONGUR, Havacılık Yönetimi Bölümü öğretim üyelerimiz ve bölüm öğrenci temsilcimiz katılmıştır.

Danışma kurulu üyeleri tamamı bölümümüz hakkında görüş, öneri ve tavsiyelerini paylaşmıştır. Toplantı sonunda danışma kurulu başkanı olarak S.O.S Air Hava Ambulans Kalite&SMS Müdürü Sayın Anıl ÖZTEKİN seçilmiştir.

Yayın Tarihi: 11/05/2021