Havacılık Yönetimi Bölümü Yeni Kayıtları Hakkında

2021 YKS sonuçlarına göre bölümümüze kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin kayıtları 6-10 Eylül tarihleri arasında üniversitemizin Isparta Keçiborlu Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesinde bulunan Sivil Havacılık Yüksekokulu'nda yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi ( Lisans) Programına kayıt yaptıracak öğrencilerin

a) Havalimanı giriş kartı almasına engel oluşturacak herhangi bir Adli Sicil Kaydı veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.

b) Mesleği ve/veya meslekte verilen görevi icra etmesine engel oluşturacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığına dair tam teşekküllü bir hastaneden son 6 ay içinde almış olmak şartıyla heyet raporu alması gerekmektedir (işitme kaybı/ eksikliği, görme kaybı/eksikliği vb).

Yayın Tarihi: 04/09/2021