Havacılık Yönetimi İlk Mezunlarını Verdi

Bölümümüz ilk mezuniyetini büyük bir coşkuyla kutladı. Sivil Havacılık Yükseokulu konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen DERVİŞOĞLU, Er-Ah Uçuş Okulu Kurucusu ve Genel Müdürü Erdoğan CABAOĞLU, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SONGUR, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen DERVİŞOĞLU ve günün anlamına dikkat çekmek için Havacılık Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Büşra YILDIRIM’ın konuşmalarının ardından mezun öğrenciler adına konuşma yapan Havacılık Yönetimi bölüm üçüncüsü Sara KAYA ilk mezun olmanın verdiği gururu ve heyecanı belirterek konuşmasını sonlandırmıştır.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere Yüksekokul ve Bölüm öğretim üyeleri tarafından belgeleri takdim edildi. Yemek ve pasta ikramlarının ardından, öğrenciler mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya fırlatarak gösterdi.

 

Yayın Tarihi: 22/06/2024
Okunma Sayısı: 33