Havacılık Yönetimi Öğrencilerinden International Sustainable Aviation Sempozyumu'nda Bildiri Sunumu

4. Sınıf öğrencilerimiz, Gamze Özdemir, Fikri İlgöz ve Ibrahim Abdi Mohamed almış oldukları Lisans Öğrencisi Katılımlı proje kapsamında Danışman Hocaları Alper Dalkıran ile birlikte bildiri sunumu gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz, bu yıl dokuzuncusu Tayvan'da yapılmakta olan International Sustainable Aviation sempozyumunda 2.gün'de gerçekleştirilen 2. Teknik Toplantı'da "Airline Technological Services and Airline Passengers’ Purchase Intention: An investigation" isimli bildiriyi sunmuşlardır. Hazırlamış oldukları çalışmada, katılımcılara yönelttikleri sorular ile havayolu yolculuğu yapmakta olan yolcuların teknoloji kullanma ve satın alma davranışları hakkındaki bulgularını paylaşmışlardır.

Yayın Tarihi: 27/07/2023