Havayolu101 Kurucusu Abdullah NERGİZ'i konuk ettik

Türkiye'nin ilk havacılık blogu olan havayolu101.com kurucusu ve editörü Sayın Dr. Öğretim Üyesi Abdullah NERGİZ'i Havacılık ve Uzay Topluluğumuzun düzenlediği etkinlikte misafir ettik. Havacılık sektörünü ve havacılık sevdalılarını buluşturan havayolu101.com, havacılığa dair farklı konular ve haberler ile 15 yılı aşkın süredir aktif olarak yayın hayatına devam etmekte.

25 yıllık havacılık sektörü tecrübesini öğrencilerimizle paylaşan Sayın Nergiz, öğrencilerimizin ve Havacılık Yönetimi bölümü akademisyenlerinin sektöre dair sorularını cevapladı. Pandemi sonrası havacılık sektörünün hızlı bir şekilde eski günlerini döneceğini belirten Sayın Nergiz, öğrencilerimize yabancı dilin ve bilhassa İngilizcenin sektördeki öneminin altına çizdi.

Yayın Tarihi: 06/05/2021