Öğrencilerimizle Uluslararası Kongreye Katıldık

Yalova Üniversitesi tarafından, uluslararası düzeyde, işletme ve ilgili alanlarında lisans, yüksek lisans ve doktora öğrenimi gören öğrencilerin bilimsel çalışmalarını paylaştıkları bir ortam yaratma amacı ile 18-19 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen “6th International Conference of Business Students (ICOBS’21)” konferansında; bölümümüz öğretim üyesi Dr. Osman Seraceddin Sesliokuyucu ve Havacılık Yönetimi bölümü öğrencilerimiz Neslihan Kaya, Semanur Güneş, Yaşar Baştaş tarafından “COVID-19 Süreci ve Sonrasında Hava Taşımacılığı: Türkiye Üzerine Bir İnceleme” başlıklı bildiri ile yine Dr. Öğretim Üyesi Osman Seraceddin Sesliokuyucu ve öğrencilerimiz Nisanur Doğan, Rukiye Öztürk, İbrahim Talha Göksu tarafından “Hava Taşımacılığı-Bölgesel Kalkınma İlişkisi: Batı Akdeniz Bölgesi Üzerine Bir Değerlendirme” başlıklı bildiri sunumları gerçekleştirilmiştir.

İlk uluslararası kongre deneyimini yaşayan öğrencilerimiz, lisans eğitimlerinin başında araştırma süreci hakkında tecübe edinmiştir.

Yayın Tarihi: 22/06/2021