Tübitak Projelerimiz Kabul Edildi

Havacılık Yönetimi bölümü öğrencileri Ömer Berkin Acar ve Berkan Yıldırım ortaklığında ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Seraceddin SESLİOKUYUCU'nun danışmanlığında yürütülen "Geri Dönüşümde Ekolojik Sürdürülebilirlik: Kare Kod Entegreli Oyunlaştırma Uygulaması Tasarımı" başlıklı proje Tübitak 2209-B Üniversite Öğrencilerin Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projesi kapsamında destek hakkı kazanmıştır.

Havacılık Yönetimi bölümü öğrencileri Semanur Güneş ve Alper Keleş ortaklığında ve Dr. Öğr. Üyesi İnci Polat SESLİOKUYUCU'nun danışmanlığında yürütülen "Müşteri Yolculuk Haritasındaki Temas Noktalarında Yolcu Deneyiminin Yolcu Memnuniyetine Etkisi" başlıklı proje Tübitak 2209-A Üniversite Öğrencilerin Araştırma Projeleri kapsamında destek hakkı kazanmıştır.

Yayın Tarihi: 23/11/2022