2021 YKS Öğrenci Adaylarımıza Duyurulur

ÖĞRENCİ ADAYLARIMIZA DUYURULUR

Sivil Havacılık Yüksekokulu olarak Havacılık Yönetimi Bölüm genelinde;

a)      İsteğe Bağlı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Uygulanmakta Mıdır?

Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi bölümünde isteğe bağlı yabancı dil hazırlık sınıfı uygulaması (İngilizce) bulunmaktadır.

b)      Uygulanan Eğitim Modelleri Nasıldır?

Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi bölümünde 6+1+1 sistemine uygun olarak 8.dönem boyunca il içi veya il dışında zorunlu intörn staj uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca yaz tatilinde isteğe bağlı il içi veya dışı staj uygulaması yapılabilmektedir.

c)       Mesleğin Gerektirdiği Kıyafet ve Donanım Malzemeleri Nelerdir?

Mesleğin gerektirdiği özel kıyafet ve donanım ihtiyacı bulunmamaktadır.

d)       Ders Uygulamalarında Kullanılacak Sarf Malzeme, Araç ve Gereç gideri; Sınav, Materyal ve Eğitim Öğretim Hizmeti Karşılığı Öğretim Gideri Nelerdir?

Ders uygulamalarında kullanılacak sarf malzeme, araç ve gereç gideri; sınav, materyal ve eğitim öğretim hizmeti karşılığı öğretim gideri bulunmamaktadır.

e)     Programın İçeriği ve Yüksekokulun Bulunduğu Yerleşke/Kampüs, Nerede Nasıldır?

Havacılık Yönetimi Bölümü isteğe bağlı yabancı dil hazırlık eğitimi Merkez kampüste uygulanması planlanmaktadır. Dersler Yüksekokulumuzun Keçiborlu’da bulunan Süreyya Sadi Bilgiç Yerleşkesi’nde yürütülecektir.

f)      Kısmı Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışabilme İmkanları ile Staj ve Uygulama Eğitimleri Sırasında Belirli Koşullarla Ayrıca Ücret Ödeniyor Mu?

Kısmı zamanlı öğrenci olarak çalışabilme imkanı bulunmamaktadır. Staj ve uygulama eğitimleri sırasında belirli koşullarla ayrıca ücret ödenmemektedir.

g)     Üniversite Tarafından Sağlanan Olanaklar Nelerdir?

Keçiborlu ilçesinde 400 kişilik özel yurt ve 400 kişilik Kredi Yurtlar Kurumuna (KYK) ait olmak üzere 800 kişilik barınma sağlanmaktadır. Üniversitemizce sağlanan tüm imkanlar Yüksekokulumuz öğrencileri içinde geçerlidir.

 

 

 

Yayın Tarihi: 09/08/2021
Okunma Sayısı: 739