2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Kontenjanları ile Başvuru Değerlendirme Takvimi (DÜZELTME)

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurum İçi Yatay Geçiş Başvuru ve Değerlendirme Takvimine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Not: Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenci Daha Önce Kurumiçi Yatay Geçiş Yapmamış Olması Gerekmektedir.

Başvuru Takviminde Belirtilen Belgelere İlaveten Öğrenci Kendi Fakültesi/Yüksekokulundan "Yatay Geçişine Engel Yoktur Belgesi" ile "Tam Teşekküllü Hastaneden Alınmış (Araştırma Hastanesi veya Devlet Hastaneleri) Havacılık Yönetimi Bölümüne Kayıt Yaptırmasında Sakınca Yoktur" İbareli "Heyet Raporunun" Sisteme Yüklemeleri,  Sisteme Yüklenmeyen İlgili Belge Kayıt İşlemleri Sırasında İbraz Etmeleri Gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 17/07/2024