2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanları ile Başvuru Değerlendirme Takvimi (DÜZELTME)

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuru Değerlendirme Takvimine erişmek için tıklayınız.

Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanları için tıklayınız.

Not: Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrenci Başvuru Takviminde Belirtilen Belgelere İlaveten Öğrenci Kendi Fakültesi/Yüksekokulundan "Yatay Geçişine Engel Yoktur Belgesinide" ile "Tam Teşekküllü Hastaneden Alınmış (Araştırma Hastanesi veya Devlet Hastaneleri) Havacılık Yönetimi Bölümüne Kayıt Yaptırmasında Sakınca Yoktur" İbareli "Heyet Raporunun" Sisteme Yüklemeleri,  Sisteme Yüklenmeyen İlgili Belge Kayıt İşlemleri Sırasında İbraz Etmeleri Gerekmektedir.

Yayın Tarihi: 17/07/2024