ÖĞRENCİ MUAFİYET İŞLEMLERİ HAKKINDA

Yüksekokulumuza 2024-2025 eğitim öğretim yılında yerleşen öğrencilerimizin SDÜ Forms uygulamasının (forms.sdu.edu.tr) öğrenci süreç formları bölümünde Öğrenci Muafiyet ve İntibak İşlemleri altında yer alan menü üzerinden dijital ortamda muafiyet taleplerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Bu süreç öğrencinin sorumluluğunda olup 04 Ekim 2024 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. İlgili tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyecektir.

Öğrenci Muafiyet ve İntibak İşlemlerine yönelik hazırlanan videoya ya erişmek için tıklayınız. Videodaki adımları eksiksiz bir şekilde tamamlayınız.

Sisteme “Muafiyeti Talep Edilen Transkript, Ders İçerikleri eğer varsa eklenmek istenilen diğer belgeler” yüklenmelidir.

Yayın Tarihi: 12/09/2024