SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Yüksekokulumuz ilk mezunlarını büyük bir coşkuyla kutladı. Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen DERVİŞOĞLU, Er-Ah Uçuş Okulu Kurucusu ve Genel Müdürü Erdoğan CABAOĞLU, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet SONGUR, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Ali TABUR, Çelebi Hava Servisi İnsan Kaynakları Direktörü Gökçen DERVİŞOĞLU ve Havacılık Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanı Arş. Gör. Büşra YILDIRIM’ın konuşmalarının ardından mezun öğrenciler adına konuşma yapan Havacılık Yönetimi bölüm üçüncüsü Sara KAYA ilk mezun olmanın verdiği gururu ve heyecanı belirterek konuşmasını sonlandırmıştır.

Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilere belgeleri takdim edildi. Yemek ve Pasta ikramlarının ardından Mezun olmanın sevincini yaşayan öğrenciler keplerini havaya attı.

Yayın Tarihi: 14/06/2024