Süleyman Demirel Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemine Dair Duyuru

Sivil Havacılık Yüksekokulundaki tüm dersler uzaktan öğretim yöntemi ile aşağıdaki ilke ve esaslara göre yapılacaktır.

1- 2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında devam zorunluluğu aranmayacaktır.

2- Uzaktan öğretim yöntemi ile yapılacak derslerin; arasınav (vize), arasınav mazeret, final, bütünleme ve tek ders sınavları daha önce ders izlencesinde belirtilmek ve öğrencilere bildirilmek şartıyla çevrimiçi (online), çevrimdışı (offline), ödev, proje vb. yöntemlerle yapılabilecektir.

3- Uzaktan yürütülecek derslerde arasınav (vize), final ve bütünleme sınavları dışında dersi veren öğretim elemanının isteğine bağlı olarak çevrimiçi (online) kısa sınav (quiz), ödev vb. sorumluluklar verilebilir. Bu isteğe bağlı ve zorunlu etkinliklerin tarihleri ve konuları ders izlence formunda belirtilecektir. Söz konusu isteğe bağlı etkinliklerin arasınavlara katkısı da ders izlence formunda belirtilecektir

4- Öğrenci ile daha etkili iletişim ve tartışma için SDÜ Mobil Uygulaması başta olmak üzere diğer iletişim araçları Birim yöneticileri tarafından takip edilebilir olmak üzere kullanılabilir.

5- Uzaktan yapılan derslerin her bir ders saati süresi 20 dakika olacaktır.

Yayın Tarihi: 16/02/2021